Az Esküvök Ünnepe 2018.11.17. – Programok

10:00 A terem nyitása
10:30 Ifjú házasok adókedvezménye és egyéb családtámogatási kedvezmények

Tájékoztató előadás a 2018-tól igénybevehető családtámogatási kedvezményekről, és a Kormány által kínált adókedvezményekről.

Előadó : dr. Molnár Balázs a Népesedésért és Családokért (KINCS) Intézet nemzetközi irodavezetője

11:00 CSOK és egyéb lakástámogatási kedvezmények

CSOK, lakástakarék és egyéb otthonteremtési kedvezmények.

Előadó : Kiss Ákos és Kiss István CSOK szakértő

12:00 Hogyan válassz zeneszolgáltatót az esküvődre – Hasznos tippek, tanácsok az esküvői zenével kapcsolatban. Kerekasztal jellegű beszélgetés olyan menyasszonyokkal és vőlegényekkel akik már túl vannak egy sikeres esküvőn és őszintén megosztják élményeiket, tapasztalataikat veletek.

A beszélgetést Glöckl Ferenc, a Retroparty.hu alapítója vezeti majd.

12:30 Esküvői Ruhabemutató – 1. rész – a Nefelejcs Esküvői Ruhaszalon modelljeivel. Victoria Soprano, Catherina Joyce Paris és egyéb menyasszonyi ruhákkal.
12:50 Fehér Péter bűvész-ceremóniamester bemutatója – Péter a ruhabemutató szünetében fergeteges trükkökkel szórakoztatja a közönséget.
13:00 Esküvői Ruhabemutató – 2. rész – a Nefelejcs Esküvői Ruhaszalon modelljeivel. Victoria Soprano, Catherina Joyce Paris és egyéb menyasszonyi ruhákkal.
13:20 Színpadon az Országos Vőfély Szövetség – Hagyományok, szokások és mai trendek. Milyen egy igazán jó vőfély? Ismerjétek meg a Vőfély szövetség munkáját és tagjait. Ebben az előadásban a Szövetség egy meglepetéssel készül majd a hazai esküvői szakmának.
13:40 Koszorúslány Ruhabemutató –  a Nefelejcs Esküvői Ruhaszalon és a Crystal Pécs modelljeivel.
15:00 hogyan válasszunk esküvői tortát és desszert asztalt – Agócs Norbert (Burny’s Cakes – Tortacsodák) előadása.
15:25 Nyitótánc, és egyéb esküvői táncon – Minden amit az esküvői táncokról tudni kell. Mészáros Máté László táncoktató – ceremóniamester előadása.
15:50 Esküvői szolgáltatók kiválasztása a gyakorlatban – Hasznos tanácsok és praktikák a számotokra megfelelő szolgáltatók megtalálásához. Hitek és tévhitek, buktatók, árak, valódi tartalom. Őszintén beszél a témáról Szitás Róbert “SZITU”, ceremóniamester.
16:30 Nyereménysorsolás
18:00 A terem zárása